A szegélyléc elengedhetetlen a padlóhoz

Szponzorált tartalom

Megfelelő szegélyléc

A padló burkolására szánt rendszereket minden esetben valamilyen szegély zárja le, mivel a fal és a padlózat közötti illeszkedést ízlésesen csak megfelelő szegélyléc takarásával lehet eltűntetni.

Ezért fontos, hogy mindig a padlózat színéhez és mintájához illő, vagy teljesen azonos szegélyt vásároljunk. A hidegburkolatok, padlószőnyegek és laminált parketta esetében is fontos, hogy legyen szegélyléc. Tulajdonképpen minden burkolat esetében szükség van rá. Anyagát tekintve a szegélyléc többnyire műanyagból készül. A gyártók igyekeznek a burkolati elemhez tökéletesen azonos szegélyt készíteni, bár más anyagból, azonban ez nem mindig sikerül.

A műanyag szegőléc és a parketta mintázata, színárnyalata nem tökéletesen azonos. Ez a probléma csak a járólapok és csempék esetében megoldott, hiszen ott a szegély a saját anyagából készül. A domexszonyeg.hu webáruházban minden típusú padlóburkolatot megtalál és természetesen a hozzájuk való kiegészítőket is. Így a szegélyléc sem maradhat ki széles kínálatból. Látogasson el a honlapra vagy győződjön meg erről személyesen is!