Induló zselé lakk szettek

Szponzorált tartalom

Zselé lakk

Kedve támadt a műkörömépítéshez, de nem igazán szeretne súlyos összegeket kiadni a szükséges alapanyagokra, eszközökre? Akkor Önnek az induló zselé lakk szett lesz a legjobb választás.

Egy ilyen szett igazán gazdaságos és mindent tartalmaz, amire feltétlenül szükség van. Ez kiváló megoldás a kezdőknek, akik sokszor nem tudják, hogy pontosan mi is kell a körmök elkészítéséhez. Ne vásároljon be felesleges vagy rossz minőségű kellékekből, jobb ezt a profikra bízni! A mukorom-zselek.hu webáruház tudja, hogy mi kell a szép manikűrhöz, ezért kétféle szettel is várja a vásárlókat. A magas minőségről az elismert Diamond Nails márka gondoskodik.

A szett tartalma nagyon gazdag, található benne 2 darab zselé lakk, leoldható fényzselé, leoldható bonder, körömelőkészítő, reszelő, buffer, polírozó tömb, UV vagy LED lámpa és még sok más roppant hasznos kellék. Mindez ráadásul 20.000 Forintba sem kerül. Vásároljon hamar egy zselé lakk szettet és már indulhat is a körömépítés akár otthon körülmények között is.