Non-stop zárnyitás az év minden napján

Szponzorált tartalom

Biztonsági zárak szerelése

Kellemetlen helyzetek a legváratlanabb pillanatokban is adódhatnak, így könnyen előfordulhat, hogy az éjszaka kellős közepén kell szakember segítségét igénybe venni. A non-stop zárnyitás biztosítja a felmerült probléma gyors és szakszerű elhárítását.

A Pest megye területén tevékenykedő szakemberek a nap bármely szakaszában elérhetőek. Az érkezésük a hívását követő 1 órán belül várható, de a helyszíntől függően akár 30 perc alatt is a segítségére siethetnek.

A non-stop zárnyitás további előnye a pénztárcabarát munkavégzés, hiszen nem számítanak fel kiszállási és munkafelmérési díjat sem. A nyugdíjasok és a diákok esetében a zárnyitás kedvezményes áron történik.

A munkafolyamat költségei az ajtózár típusától függően alakulnak, hiszen egyes változatok nyitása több időt és eszközt igényelhet. Ebbe a kategóriába sorolhatóak a biztonsági és a speciális ajtók, valamint a becsapódott ajtó problémája is. A non-stop zárnyitást végző szakemberek rutinosan és kellő odafigyeléssel, felesleges károk okozása nélkül végzik a munkájukat.