A jackfruit pótolja a húst

Szponzorált tartalom

Jackfruit

Nincsenek könnyű helyzetben a vegetáriániusok, hiszen Magyarországon egyelőre nem túl sok olyan termék kapható, amivel pótolni lehetne a hús hiányát.

Azonban a bulkshop.hu felületéről most már vehető jackfruit konzerv, ezért nem kell állandóan szóját enniük a vegetáriánusoknak. A semleges íznek köszönhetően, a fűszerezésnek semmi sem szab gátat. Rengetegféle étel elkészítésére nyílik vele lehetőség. Jól használható a salátákhoz, az édességekhez és a levesekhez.

A jackfruit ára nem magas, ezért érdemes elgondolkodni a megvásárlásán. Nincs benne sok kalória, ezért nagyobb mennyiségben is alkalom nyílik a fogyasztására. A glikémiás indexe is rendben van, tehát a cukorbetegek megehetik.

Zsír és rossz koleszterin sincs benne. A tápanyagok szempontjából érdemes a megvásárlása mellett dönteni, hiszen karotin és flavonoid található benne. A jackfruit fán terem és Délkelet-Ázsiából származik. Ez azt jelenti, hogy csak importált formában szerezhető be. A webáruházban elolvasható néhány recept az elkészítésére vonatkozólag.

This entry was posted in Egyéb.