Ablak szellőző a szigetelés után

Szponzorált tartalom

Ablak szellőző

A régebbi típusú ablakok sajnos valamilyen szinten átengedik magukon a hideg levegőt, hiszen nem elég jó a szigetelésük. Azonban, a műanyagból készült nyílászárók esetében nem ez a helyzet.

Ennek viszont van egy hátránya. Ablak szellőző hiányában a szoba elkezd penészesedni. A friss oxigén nélkül pedig nem lesznek elég energikusak a szoba lakói. Az airfresh.hu weboldalon kell körülnéznie annak, akit érdekel a fent említett ablak szellőző.

A segítségével a por és a zaj kiszűrésével jöhet be a friss levegő. A kezelésének megtanulása egyáltalán nem nehéz. Maga a készülék kis helyen is könnyen elfér. Halkan üzemel, tehát senkit sem zavar a mindennapi teendői közepette.

A beüzemeléséhez csupán egy kicsi furatot kell készíteni a falba. A működése energiatakarékosan történik, ezért nem kell érte sokat fizetni. Az ablak szellőző passzív változatban is megvásárolható, tehát ezt a típust is mindenképpen érdemes megtekinteni a honlapon. A többi, innen megvehető gép is képes kiszűrni a levegőből a szennyeződéseket.

This entry was posted in Egyéb.