Miért megfontolandó az NKH vizsga?

Szponzorált tartalom

NKH vizsga

A Transzport Studium már nagyon régóta kínál a klienseknek, érdeklődőknek egy speciális tanfolyamot, amelyik a nehéz-, vagy könnyűgépkezelő, illetve bizonyos gépcsoportra érvényes OKJ-s vizsgával rendelkezőknek szól.

Természetesen az NKH vizsga az, amiről szó van, amelyik iránt igen nagy az érdeklődés manapság, hiszen ez az új besorolás szerinti, emelőgép-, földmunkagép-, vagy targonca gépcsoportokra is érvényes.

Az oktatók szerint az NKH vizsga elvégzése akkor válhat az illető személy nagy előnyére, ha az egyszerre több kiegészítő kurzust is elkezd. Ez azért megfontolandó, mert ezáltal megnőnek az esélyei az embernek a munkaerő piacon.

Egyértelmű, hogy jóval több lehetősége van annak a személynek, aki mondjuk mindhárom gépcsoporton belül rendelkezik egy vagy akár több gép használatára jogosító képesítéssel. Az NKH vizsga pontosan emiatt lett annyira felkapott azok körében, akik ezen a területen szeretnének elhelyezkedni. A Transzport Studium segítségével reális áron, roppant gyorsan befejezhető ez a kurzus.

This entry was posted in Egyéb.