Nem akadály többé a nemzetközi szállítmányozás

Szponzorált tartalom

Szállítmányozás Európában

Mindenki azt szeretné, hogyha az általa feladott szállítmány biztonságban célba érne. Sajnos a komolytalan fuvarozó cégeknél lehetnek fennakadások, már a szerződés megkötésekor.

Amennyiben a nemzetközi szállítmányozás specialistáira van szükség, akkor a Palmsped máris mindenkinek a rendelkezésére áll, hiszen olyan szolgáltatásokat kínál, amiket nehéz lenne visszautasítani. A kiemelt országokban kiváló kapcsolatrendszerrel rendelkezik a cég, ami alaposan megkönnyíti az ügyintézést.

Lengyelország, Románia, Bulgária, Csehország és Oroszország is ezek közé tartozik, ahol már évek óta róják az utat a cég tapasztalt sofőrjei nap mint nap. Azonban, nemzetközi szállítmányozás szempontjából gyakori úti célnak szokott számítani, Belgium, Hollandia, Spanyolország, Németország és nem utolsósorban Ausztria is.

Ponyvás, dobozos és hűtőládás gépjárművek állnak az ügyfelek rendelkezésére, így a speciális áruk szállítása sem okoz problémát, hogyha nemzetközi szállítmányozásra kerül a sor. A palmsped.hu weboldalon további hasznos információk találhatóak a szolgáltatásokkal kapcsolatban.

This entry was posted in Egyéb.