Energetikai tanúsítvány a legalacsonyabb áron!

Szponzorált tartalom

e-tanusitase.eu

e-tanusitase.eu

A tegnapi napon hatalmas mérföldkőhöz érkeztem az életem során: végre sikerült eladnom az előző házamat, és beköltözhettem az új otthonomba. Talán sosem éreztem még magamat ennyire boldognak, de félreértés ne essék, az idáig vezető út koránt sem volt akadálymentes.

Nem gondoltam volna, hogy egy ház eladása ennyi bonyodalommal tud járni és hogy ilyen sok időt vesz igénybe. Az ezzel járó papírmunkának szinte soha nem volt vége, és mire aláírtuk az adásvételi szerződést, addigra már fejből tudtam az ügyvédem telefonszámát, annyiszor kellett beszélnem vele az elmúlt időszakban.

Az egyik legnagyobb gondot az energia tanúsítvány megszerzése jelentette, ugyanis én ennek a szükségességéről még csak nem is tudtam. Az ügyvédem az adásvételi szerződés szerkesztése során hívta fel rá a figyelmemet, hogy ez a papír hiányzik, így sürgősen orvosolnom kellett a problémát. Szerencsére rátaláltam az e-tanusitas.eu weboldalára, akik seperc alatt munkához is láttak.

Az e-tanusitas.eu egy olyan vállalat, amely energia tanúsítványok kiállításával foglalkozik. Mindezt meglepő gyorsasággal, precizitással és az egész országban a legalacsonyabb áron teszik. A weboldalukon rengeteg információt találunk a munkájukról, valamint annak szükségességéről és pontos menetéről is. Aki átolvassa ezt a tájékoztatót, annak talán nem is kell kifejtenem, hogy miért érdemes az e-tanusitase.eu csapatához fordulni, amennyiben energetikai tanúsítvány kiállítására van szükségünk, de azért szeretném röviden összefoglalni a céggel kapcsolatos tudnivalókat.

Mindenek előtt nem árt tisztázni, hogy pontosan mi is az az energia tanúsítvány, ehhez pedig segítségül hívhatjuk az e-tanusitas.eu weboldalát, ahol találunk egy részletes ismertetőt ebben a témában. Ez a tájékoztató leírja, hogy az energetikai tanúsítvány tulajdonképpen egy igazoló dokumentum arról, hogy az adott épület fenntartása mennyi energiát vesz igénybe. E nélkül a tanúsítvány nélkül 2012 óta egyetlen ingatlant sem lehet eladni, éppen ezért elengedhetetlen a megléte.

Az e-tanusitas.eu csapata sokéves tapasztalattal rendelkezik a szakmában, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a Magyarországon kiállított energia tanúsítványok 10%-a ehhez a céghez köthető. A munkamegosztás az erősségük, és ennek köszönhetően tudnak kiemelkedően gyorsan dolgozni. Gyorsaság alatt azt értem, hogy már 24, sőt, akár 12 órán belül is kézhez kaphatjuk az energetikai tanúsítványt a helyszíni felmérést követően.

A helyszíni felmérést mindössze egy rövid telefonbeszélgetés előzi meg, amely során felveszik a szükséges adatokat, ezt követően pedig már következhet is maga a felmérés az előre egyeztetett időpontban. Ha valakit érdekel, hogy milyen szempontokat vesznek figyelembe az energetikai besorolás megállapítása során, az az e-tanusitas.eu weboldalán megtekintheti a listát, amely tartalmazza a legfontosabb befolyásoló tényezőket.

Mindezek után már nincs más dolgunk, mint várni, hogy megérkezzen az elkészült energia tanúsítvány. Az e-tanusitas.eu munkatársai gyorsan és hatékonyan dolgoznak, így már 24 órán belül kézhez kaphatjuk a dokumentumot, sürgős esetben pedig akár fél napon belül is elküldhetik a tanúsítvány HET-számát, amely elegendő ahhoz, hogy az ügyvédünk hozzálásson az adásvételi szerződés megírásához.

Az e-tanusitas.eu egy példányban küldi el nekünk az energia tanúsítványt – ez történhet e-mail útján digitálisan vagy futárszolgálat közreműködésével papír formában. A kiállított dokumentum 10 évig érvényes, és 10 éven át megőriz belőle egy példányt a cég is, így ha esetleg a miénk elveszne, bármikor kikérhetjük újra.

Láthatjuk, hogy az energetikai tanúsítvány megszerzése egy zökkenőmentes és gyors folyamat az e-tanusitas.eu-nak köszönhetően. Az már csak a hab a tortán, hogy az országban sehol máshol nem találjuk meg ezt a szolgáltatást ennél alacsonyabb áron. Ha energia tanúsítvány, akkor tehát e-tanusitas.eu!

This entry was posted in Egyéb.