A kínais csoportomnak vitorlás kirándulást rendeztem olcsón.

Szponzorált tartalom

Home - BalatonPRO

Home – BalatonPRO

Világ életemben érdekeltek a keleti kultúrák. Volt bennük valami megfoghatatlan. Az egész ázsiai felfogás fundamentálisan különbözik a mi nyugati kultúránk által megszokott dolgoktól. Nem csak a világképük más, hanem az étkezési szokásaik és az illembéli formaiságaik. Volt szerencsém fél évet Kínában tölteni és egészen odáig fel sem fogtam igazán, hogy mennyire burokban éltem. Azt hittem, hogy az országhatárok csak egyszerű képzeletbeli vonalak, amiket az emberek mesterségesen húztak meg. Mikor azonban huzamosabb időt töltöttem egy, a mi kultúránktól merőben eltérő környezetben, rádöbbentem, hogy valóban számít az, hogy hol él az ember.

Az első ilyen nagy kultúrsokkom az volt, mikor rádöbbentem, hogy a hagyományos nyugati péksütemények itt egyáltalán nincsenek jelen. Erre találtam alternatívákat, de azért mégsem éreztem őket az igazinak. Ezen kívül pedig sok egyéb kalandos rádöbbenésem volt még, de nem erről szerettem volna most mesélni.

Miután hazatértem, egy nyelviskolában kaptam tanári állást. Van pár csoportom, akiket különösen megszerettem és, miután sikeresen nyelvvizsgáztak, meg akartam lepni valamivel őket. Mindenképpen bele akartam fűzni a programba valami ázsiait. Mikor megláttam egy oldalt, ahol vitorlás hajókat lehet kibérelni különböző rendezvények számára, tudtam, hogy ez lesz az ideális. A vitorlás fedélzetén közösen elköltünk egy finom, hagyományos kínai ételekből álló vacsorát. Rá is kattintottam a Home – BalatonPRO kiírásra.

Az oldal nagyon hívogató. Látszik, hogy sok időt fektettek abba, hogy ilyen jól legyen kialakítva. A színek megnyugtatják az embert és szinte rögtön, miután rákattintott a Home – BalatonPRO gombra, azt érezheti, hogy éppen a Balatonon van már, egy lassan ringatózó hajó fedélzetén. Hatalmas álmom volt gyerekkoromban a hajózás. Sajnos a szüleimnek soha nem volt rá elég pénze, hogy kibéreljünk magunknak egy vitorlást. Most azonban csodálatos érzés, hogy a BalatonPRO szolgáltatásának keretében lehetőségem nyílik más embereket is részesíteni ebben a fantasztikus élményben.

A Home – BalatonPRO oldalon szinte mindenről tájékozódni tudunk röviden. Akiknek pedig részletesebb információkra van szüksége, azok sem lesznek cserbenhagyva. Ehhez csak az oldal tetején található menüt kell használni. Itt kiválaszthatunk bármit, ami érdekel minket. Nem kell aggódni, hogy a menüpontok miatt túl sokat kéne gondolkozni. Mindegyik egyértelműen jelöli azt, amit tartalmaz.

A BalatonPRO szolgáltatásának keretein belül szinte bármilyen rendezvény megszervezésére lehetőségünk van. Legyen szó céges rendezvényekről, vagy egyszerű bulikról, mindent meg lehet valósítani náluk. Ehhez az is hozzájárul, hogy nagyon könnyű elérni őket. Az elérhetőségeiket rögtön a Home – BalatonPRO oldalra belépve már elolvashatjuk. Nincs szükség hosszú keresgélésre.

Azért is fontos, hogy könnyű a kapcsolattartás velük, mert mindenkinek specifikus szükségletei lehetnek egy buli megszervezésénél. Gondolni kell arra, hogy milyen ételt fognak felszolgálni a hajón, esetleg valamelyik résztvevő allergiás-e bizonyos összetevőkre. Tehát összességében jó, ha el tudjuk mondani a szervezőknek személyesen is az elképzeléseinket. Így megúszhatjuk a kellemetlen meglepetéseket.

Felhívtam őket nemsokára. A telefont szinte azonnal felvették, úgyhogy az ajánlatkérés minden várakozás nélkül megkezdődhetett. Sok kérdésem volt természetesen, de mindegyikre fel volt készülve az ügyintéző, akivel beszélgettem. Miután letudtuk a kötelező köröket, megtudtam, hogy mennyibe fog kerülni előreláthatólag a szolgáltatás. Azt kell mondanom, hogy teljesen méltányos volt ez ahhoz képest, hogy mennyi mindent biztosít számunkra a BalatonPRO. Tehát, ha valaki egy kicsit különlegesebb eseményt akar szervezni a kollégái, vagy barátai számára, meleg szívvel tudom ajánlani a BalatonPRO-t.

This entry was posted in Egyéb.