Legjobb ajándékötlet EVER.

Szponzorált tartalom

pólók

pólók

Hétvégén lesz öcsém születésnapja. Az egész család bajban van, hogy mit adjanak neki, mert mostanában nagyon furcsa az ízlésvilága, főleg a ruhák terén. Születésnapokra általában ruhákat szoktunk venni egymásnak és a családtól is ruhákat szoktunk kapni, mert tipikus pasi létünkre mi szinte sosem vásárolunk magunknak. Édesanyám most hozzám fordult segítségért, hogy mit vegyen Bencének, mert igazán nem tudja már követni mire is vágyik éppen, milyen ruhák tetszenek neki.

Szerencsére néhány napja éppen ilyesmiről beszéltünk Bencével – ki tudja, lehet szándékosan húzott csőbe, mert tudta, hogy közeleg a születésnapja és anya úgyis engem kérdez majd. Mindegy is, megmutattam anyának a lolmarkt.hu/ferfi-polo oldalt.

Elmagyaráztam anyának, hogy ez az oldal egyedi és kreatív pólókat készít, rengeteg különféle témában, sok vicces szöveggel, képpel és még saját tervezésű darabokat is nyomtatnak. A mi esetünkben a saját tervezés szóba sem jöhetett, mert egyikőnk sem egy kreatív ember, de szerencsére a honlapon rengeteg jobbnál jobb póló volt, így nem volt könnyű a döntés.

Vagy másfél órát elnézelődtünk, mire megtelt a kosár jó néhány pólóval, egy pulóverrel, két bögrével és két baseball sapkával. Szerintem anya magának is kinézett egyet s mást, és majd, ha nem leszek itthon, titokban megrendeli. Különösen sokat időztünk a macskás mintájú pólóknál.

Az egész kínálaton végigmentünk, vannak állatos macskás és kutyás pólók, vannak munkával kapcsolatosak például tűzoltóknak, kamionsofőröknek vagy autószerelőknek, vannak hobbival kapcsolatosak olyanok, mint a horgászat, a sport, a vadászat. De vannak ünnepek kategóriák is és kifejezetten személyeknek szólók, mint a nyugdíjasok, édesapák, édesanyák. Lehet rendelni legény és lánybúcsúra kreatív darabokat, de vannak kifejezetten felnőtt tartalmak is, mint például az alkohol témájú pólók. Vannak gamereknek szólók, akiknek a számítógépes játék a mindenük – szerencsére Bence nem ilyen. Anya csodálkozva nézte őket, sok póló tetszett neki, voltak olyanok is, amiknél mindketten felnevettünk, de olyanok is amiknek el kellett magyaráznom a jelentését, mert nem minden viccet ért meg.

Sokszor megdicsérte, az oldalt és különösen tetszett neki, hogy teljesen biztonságos, nincs benne kockázat, mert ha a megrendelt póló mérete nem felel meg, akkor ingyenesen kicserélik. Ő nem szeret online vásárolni éppen a méretproblémák miatt, de itt a lolmarkt.hu-nál ez az ingyenes csere lehetősége nagyon megtetszett neki. Továbbá mai nagyon meglepett mindkettőnket, hogy mindössze 2 munkanap alatt elkészülnek a rendelt pólók, sőt van olya is, hogy már a megrendelés másnapján értesítést kapunk, hogy át lehet venni őket. Az országban több nagyvárosban és a főváros vonzáskörzetében is több helyen van boltjuk, ahol ingyenesen át lehet venni a megrendelt pólókat. Ugyanakkor házhoz is tudják szállíttatni, ha nekünk megrendelőknek az kényelmesebb. Mi úgy döntöttünk, hogy elmegyünk személyesen az egyik üzletbe, hogy körül tudjunk nézni, hátha találunk még valamit, ami megtetszik.

Szóval megrendeltük az ajándékokat és a napokban várjuk az értesítést, hogy mehessünk átvenni. Majd becsomagoljuk és izgatottan várjuk Bence arcát, amikor meglátja a vicces pólókat. Sokkal jobb ez az ajándék, mint egy sima póló, vagy nadrág egy ruhaüzletből.

Bevallom, azt érzem, hogy Bence még sosem kapott ilyen kreatív, ötletes, vicces és egyedi ajándékokat születésnapjára. Szerintem én is ugyan erről az oldalról, a lolmarkt.hu/ferfi-polo oldalról fogok majd születésnapomra pólókat kérni a családtól. Na meg jómagam is innen rendelek majd a barátaimnak.

This entry was posted in Egyéb.